به گزارش گویای صنعت، محمدرضا اسمعیلیپور با اشاره به، بهسازی و ایمنسازی ۳۲ بازار میوه و ترهبار در شهر تهران گفت: در فرایند ایمن سازی و بهسازی بازارها و میادین میوه و ترهبار به موضوعاتی مانند ایمنسازی سازههای برقی، مناسبسازی فضای بازار برای معلولان، بهسازی سرویسهای بهداشتی، اصلاح موتورخانه، بهسازی خوابگاه کارگران و ایمنسازی آن، به سازی و توسعه غرفهها، اصلاح سیستم سرمایشی و هواساز، اصلاح سیستم اعلان حریق، تعویض کپسولهای آتشنشانی، اصلاح سیستم فاضلاب در بازارها توجه میشود.
وی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی عملیات عمرانی و تاسیساتی؛ بهسازی و ایمنسازی بازارهای میوه و ترهبار به ۵۵ درصد رسیده است، افزود: با توجه به اینکه سازه برخی از این بازارها سبک بوده، با گذشت زمان فرسوده شده و به همین دلیل برنامهریزیهای لازم برای بهبود وضعیت آنها انجام میشود.
معاون طرح، توسعه و امور فنی سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران ادامه داد: بر اساس مصوبههای بالادستی تعهد سازمان بهسازی و ایمنسازی ۱۵ بازار میوه و ترهبار بود که در سال گذشته سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران ۲۰ بازار را بهسازی و ایمنسازی کرد. امسال نیز به رقم اینکه بنا بر مصوبه شورای اسلامی شهر تهران تعهد سازمان ۱۵ بازار بود که طبق تاکید مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار؛ بهسازی و ایمنسازی ۳۲ مرکز در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به روش اجرای عملیات عمرانی بازارها بیان کرد: بهسازی و ایمنسازی این بازارها بدون اینکه توقفی در روند فعالیت آنها به وجود آید، انجام میشود.در برخی موارد با ایجاد یک فضای موقت فعالیت غرف به آن فضا منتقل میشود و اگر هم فضایی در محدوده بازار وجود نداشته باشد به سرعت جابهجایی غرف انجام میشود.
اسمعیلی پور در پایان یادآور شد: در حال حاضر بازارهای پاکنژاد، میرداماد، نواب، جوریکی، تهرانویلا، شهرآرا، دولتآباد، علامه، محمدیه، خرم رودی، بهمن، شهران، امیرکبیر، شیخ بهائی، هروی، دادمان، شهداء کن، توحید، زرگنده و دریاچه در حال بهسازی و ایمن سازی است.
Friday, 27 December , 2024