وی افزود: نخستین دستاورد، دریافت جایزه معتبر «دزین» توسط تیم طراحان میدانگاه ایستگاه متروی جهاد تهران است. ایستگاهی که با توجه به معماری اصیل ایرانی و با استفاده از مصالح بومی مانند آجر عملیاتی شده است. آرشیتکتهای متخصص ما همچنین از عناصری مانند سازههای قوسی و محرابشکل در طراحی این پلازا بهره بردهاند.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل با اشاره به جایگاه نشریه «دزین» در میان طراحان و مهندسان معماری، خاطرنشان کرد: این جایزه از میان ۵۰۰۰ طرح گوناگونی که از نقاط مختلف دنیا برای دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود، برگزیده شد. جا دارد این موفقیت را به مجموعه معاونت فنی عمران و به آقای محمد خاوریان طراح این اثر تبریک گفت.
محمدخانی با یادآوری افتتاح میدانگاه جهاد در پنجاهوپنجمین رویداد «امیدوافتخار»، اضافه کرد: معماری خاص این ایستگاه بهعنوان نخستین ورودی متفاوت متروی تهران پیاده و عملیاتی شد. عرصه ۲۵۰۰ متری این میدانگاه، فضای آزادی را برای مکث و گفتوگوی شهروندان و استراحت آنها فراهم کرده است.
سخنگوی شهرداری تهران با بیان آنکه استفاده از معماری ایرانی-اسلامی در سازههای شهری از مهمترین رویکردهای مدیریت شهری است، اظهار داشت: مثلاً ایستگاه متروی میدان کتاب که اخیراً در منتهای شمالغرب خط ۷ بهبهرهبرداری رسید، کاملاً منطبق با معماری ایرانی و بصورت اکسپوز طراحی شده است.
وی طراحی باغراه حضرت زهرا(ع) در جنوبغرب تهران را نیز از دیگر مصادیق توجه به معماری اصیل ایرانی در پروژههای شهر دانست و بیان کرد: این پروژه بزرگ نیز فضای بیدفاع شهریِ مُفصلی را بین مناطق ۱۷ و ۱۸ شهرداری، بههم متصل میکند که علاوه بر افزایش سرانههای خدماتی، به زیبایی شهر کمک شایانی خواهد کرد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران تأکید کرد: سیاست معاونت معماری و شهرسازی نیز گسترش معماری اصیل ایرانی-اسلامی در نمای ساختمانهای سطح شهر است. به این منظور مُشوقهای مختلفی برای ترغیب سازندگان به استفاده از این نوع طراحی، در نظر گرفته شده است.
محمدخانی موفقیت در جایزه جهانی گوانژو چین را دیگر دستاورد بینالمللی مدیریت شهری معرفی کرد: هفته گذشته تیم اعزامی از شهرداری منطقه ۱۷ تهران برای طرح «جایگزینی سموم شیمیایی با استفاده از ضایعات هرس در تولید فرمولاسیون گیاهی»، موفق به دریافت این مدال افتخار شد.
سخنگوی شهرداری تهران شهرداری تهران جایزه دوسالانه گوانژو را از مهمترین جوایز محیطزیستی در حوزه شهری دانست و افزود: این جشنواره با مشارکت مجمع جهانی متروپلیس و با همکاری سازمان شهرهای و دولتهای منطقهای متحد برگزار میشود. در دوره اخیر هیأت اعزامی از تهران با ۲۷۴ طرح از ۱۹۴ شهر جهان رقابت کرد.
وی ضمن تبریک این دستاورد به شهردار و کارکنان فضای سبز منطقه ۱۷، تصریح کرد: این دستاورد مهم نخستین بار توسط مدیر مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز این منطقه سرکار خانم زینب کیخسروی ارائه و میتواند موضوع نگهداشت فضای سبز تهران را ارتقا دهد.
محمدخانی در خاتمه ابراز امیدواری کرد با عملیاتی شدن دستاوردهای نظری مجموعههای مختلف مدیریت شهری، ضمن پدید آمدن رفاه و آرامش برای شهروندان، موجبات ارتقای استانداردهای پایتخت در زمینههای گوناگون فراهم شود.
Monday, 7 October , 2024