به گزارش گویای صنعت،رضا سیفی شهردار منطقه در خصوص اجرای طرح پویش شهر آماده، گفت: رویکرد جامعه محور، اساس پیشگیری، کاهش مخاطرات سوانح و افزایش تاب آوری شهری است و فرهنگ سازی در این حوزه و افزایش تعداد شهروندان آگاه می تواند روند دستیابی به شهر تاب آور و آماده را تسریع و تهسیل کند.
شهردار منطقه ۱۷، تصریح کرد: با حضور شهروند آگاه و تغییر رفتار ایشان در حوزه کاهش مخاطرات سوانح و مدیریت بحران، اقدامات نهادهای مسئول، موثرتر و سرمایه گذاری ها در این حوزه شکوفا خواهد شده، چراکه هر چقدر در پیشگیری و کاهش خطرپذیری سرمایه گذاری شود، هزینه های مقابله، بازسازی و بازتوانی کاهش یافته و منافع آن در آینده قابل دسترسی است.
سیفی افزود: با توجه به مطالب ذکر شده، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به منظور ارتقاء سطح آگاهی های عمومی و مشارکت شهروندان در مواجه با مخاطرات طبیعی، اقدام به برگزاری پویش شهر آماده در سطح شهر تهران کرده است.
وی با اشاره به محورهای اصلی این پویش، گفت: محورهای اصلی این پویش شامل ۱) جلب مشارکت شهروندان در ارزیابی و افزایش ایمنی ساختمان ها و آمادگی شهروندان ساکن یا شاغل در آنها از طریق مشارکت در اجرای طرح«مدیریت بحران ساختمان» است که طرح مدیریت بحران ساختمان مجموعه ای از آموزش ها، ارزیابی ها، اقدامات و فعالیت هایی را شامل می شود که با انجام آنها میزان ایمنی و آمادگی ساکنان و بهره برداران ساختمان در مقابل حوادث افزایش پیدا می کند.
شهردار منطقه ۱۷ در ادامه، تصریح کرد: محور اصلی دوم تشویق شهروندان به فراگیری آموزش های همگانی مدیریت بحران و سومین محور تشویق به عضویت شهروندان در گروه های امداد محلی از طریق عضویت در خانه های دوام و ایمنی است که خانه دوام و ایمنی، تشکل مردمی و داوطلبانه در سرای محله است که در راستای تاکید و تمرکز هماهنگی ها در حوزه ارتقاء و حفظ ایمنی و ایمنی شهر و شهروندان در مواجه با حوادث در سطح محله فعالیت می کنند.
سیفی افزود: چهارمین محور اصلی این پویش معرفی«مراکز امن اضطراری محلات» با هدف آشنایی شهروندان با این مراکز و چگونگی آمادگی بیشتر ایشان در مواجهه با زلزله احتمالی شهر تهران است. مراکز امن اضطراری محلات شهر تهران، فضاهای باز یا مراکز سرپوشیده امن و مقاومی هستند که در ساعات اولیه بحران به منظور استقرار شهروندان پیش بینی شده اند.
Wednesday, 13 November , 2024