به گزارش گویای صنعت، معصومه رضایی صبح شنبه از برگزاری کارگروه آرد و نان در استانداری تهران خبر داد و اظهار کرد: در این جلسه که با حضور مدیران کل و نمایندگان ادارات کل مرتبط برگزار شد، پرونده ها و درخواست ها در حوزه آرد و نان شهر تهران و شهرستانهای تابعه مورد بررسی قرار گرفت.
رضایی گفت: با توجه به ضرورت تسریع در رسیدگی به درخواست ها و پرونده ها در حوزه آرد و نان در راستای جلب حداکثری رضایت مندی عمومی و تعیین تکلیف درخواست ها در حداقل زمان ممکن، کمیته تخصصی ذیل کارگروه گندم آرد و نان تشکیل شده است.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران عنوان کرد: با توجه به اینکه مباحثی نظیر تخصیص سهمیه آرد دولتی در شهرک های جدیدالاحداث، انتقالی یا تغییر نام یا تغییر پخت واحدهای خبازی در استان، صورتجلسات کارگروه های شهرستانی و سایر موارد مربوطه می بایست تاییدیه کارگروه استان را داشته باشد،تمام موارد ابتدا در کمیته تخصصی تصویب و سپس در کارگروه تایید می شود.
وی همچنین در ادامه عنوان کرد مطابق دستورالعمل جدید صادره از وزارت کشور، ارد دولتی صرفا می بایست به شهرک های جدیدالاحداث با شرایط خاص اختصاص یافته و خبازی های تازه تاسیس می بایست متناسب با جوازه صادره از درگاه ملی مجوزها یعنی به صورت آزادپز فعالیت کنند.
Tuesday, 7 January , 2025