به گزارش گویای صنعت، نشست اعضای هیات مدیره بنیاد ملی عفاف و حجاب با دکتر خدائیان در سازمان بازرسی کل کشور تشکیل شد.
آیت الله اختری رئیس هیئت مدیره بنیاد ملی عفاف و حجاب در حاشیه جلسه، بیان داشت: بنیاد ملی عفاف و حجاب به عنوان یک مجموعه مردمی حرکت مردمی ازسال ۱۳۷۸ فعالیت خودرا آغاز کرد. وابستگی به دولت نداشته و فعالیت این بنیاد بر اساس مسئولیت و وظایفی است که در نظام دارد.
وی ادامه داد: دراین مجموعه بسیاری از نمایندگان مجلس نیز عضو هستند. هدف ما این بود که بتوانیم مساله عفاف و حجاب را در جامعه گسترش دهیم.
آیت الله اختری با اشاره به اینکه در جامعه با مساله کشف حجاب مواجه بوده و دشمن نیز در این زمینه تلاش های بسیاری را انجام می دهد، گفت: در این زمینه تلاش هایی را برای خنثی کردن نقشه ها و فتنه های شوم دشمنان انجام دادیم. در خصوص قانون شورای انقلاب فرهنگی مطالبه گری داریم، هر یک از ادارات و وزارت خانه ها وظایفی بر عهده آنها می باشد. جلساتی با ادارات برگزار و به آنها گفتیم که در زمینه های فرهنگی، ترویج و آموزش عفاف و حجاب آماده همکاری با شما هستیم.
رئیس هیئت مدیره بنیاد ملی عفاف و حجاب اظهارکرد: اگر کارمند هر وزارت خانه ای قوانین پوششی حجاب را رعایت کنند، جامعه نیز مراعات می کند.
آیت الله اختری اشاره کرد: مدیران حراست وزارت خانه ها و نیز در مساله گزینش در نظام گزینش به مساله عفاف و حجاب چندان که باید، توجه نشده است. دشمن میخواهد جامعه را برهم زده و تضعیف روحیه در جامعه ایجاد کند . قانون عفاف و حجاب پیوست اجرایی می خواهد و بایستی مرحله بندی شود . مراحل آن نصیحت ، تبلیغ و ترویج است . سران قوا نیز در این زمینه راهکار دهند.
دکتر احمد اسفندیاری معاون سابق سازمان تامین اجتماعی و نایب رئیس هیئت مدیره گفت: مهم ترین مساله بنیاد مطالبه گری است. مناسب سازی محیط کار بانوان در ادارات انجام شود. از ظرفیت های مردمی نیز در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب استفاده شود.
دکتر طهورا نوروزی مدیرعامل بنیاد ملی عفاف و حجاب ضمن تشکر از ایت الله اختری رئیس هیئت مدیره بنیاد که همواره از فعالیت های اعضا این بنیاد حمایت کرده، گفت: اساس فعالیت های بنیاد قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی است. لایحه عفاف و حجاب بایستی تعیین تکلیف شود.
وی ادامه داد: قرار گاه نظارتی در سازمان بازرسی کشور تشکیل شده است و پیشنهادم این است که؛ دراین قرارگاه از ظرفیت های گروه های مردمی از جمله بنیاد عفاف و حجاب استفاده شود. این بنیاد در ۲۲ استان کشور ، دبیران اجرایی داشته که تحت نظر نمایندگی هلی ولی فقیه و ائمه جمعه در استان ها است.
نوروزی با اشاره به اینکه افرادی که به فروش محصولات عفاف و حجاب می پردازند ، ازمعافیت مالیاتی برخوردار هستند، بیان کرد: بنیاد عفاف و حجاب با افرادی که از فروش محصولات عفاف و حجاب به دنبال سود اقتصادی هستند ،مقابله می کند.
وی ادامه داد: بایستی قانون عفاف و حجاب را آموزش داد. با هماهنگی سازمان بازرسی ،آموزش قانون را در سطح دستگاه ها داشته باشیم. باامور بانوان دستگاه های اجرایی ،ارتباط برقرار کنیم ؛که بازوهای شبکه ای بنیاد هستندو می توانند کاتالیزور و تسهیلگری برای سازمان بازرسی باشند.
الهام آزاد نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه عفاف و حجاب که در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و امیدواریم اتفاقات خوبی بیفتد.
وی ادامه داد: ما ارزش هایی داریم،ایم انقلاب شهدایی را تقدیم کرد ،هر چیزی که نظم و چهارچوب نداشته باشد، هرج و مرج پیش می آید.
دکتر خداییان رئیس سازمان بازرسی با تاکید بر اینکه فرهنگ عفاف و حجاب را باید از مهدهای کودک آغاز کرد، گفت: در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دستگاههای فرهنگی، حوزههای علمیه و … نقش مهمی دارند.
خدائیان با بیان اینکه باید به مسئله عفاف و حجاب در جامعه اهمیت ویژه داده شود، اظهار کرد: در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دستگاههای فرهنگی، حوزههای علمیه و… نقش مهمی دارند.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ عفاف و حجاب را باید از مهدهای کودک آغاز کرد، به تشکیل قرارگاه نظارتی در سازمان بازرسی به منظور نظارت بر اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و قانون جوانی جمعیت اشاره کرد.
رئیس سازمان بازرسی با تاکید بر استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد به عنوان ناظران مردمی برای نظارت بر اجرای قوانین، تاکید کرد که عملکرد دستگاهها در اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی رتبه بندی و اعلام شود.
Thursday, 2 January , 2025