سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری چهارمین نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف با شعار «روایت پیشرفت» از 24 تا 27 آذرماه خبر داد و گفت: روایت پیشرفت منشأ ایجاد تحول در کشور است و یکی از بهترین راه ها برای نمایش دستاوردها برپایی نمایشگاه است.

به گزارش گویای صنعت، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست خبری چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های نهاد وقف، با شعار «روایت پیشرفت»، اهداف، برنامه‌ها و دستاورد‌های این رویداد را تشریح کرد.
وی بر اهمیت فرهنگ‌سازی وقف و نقش رسانه‌ها در این زمینه تأکید کرد و گفت: سازمان اوقاف هویت خود را از مردم می‌گیرد و رسانه‌ها می‌توانند با قلم خود، فرهنگ وقف را ترویج داده و در ثواب آن شریک شوند.
حجت الاسلام عادل افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه یک نهاد مردمی است و موضوعات در مورد وقف براساس نیات واقفین است و بخشی از خدمات در مورد اماکن مذهبی  که هیئت امنای آن مردم هستند، امسال یک هزار وقف جدید صورت گرفته است، به همین جهت اطلاع رسانی فعالیت‌های این مجموعه را وظیفه خودمان می دانیم.
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: شفاف سازی و اطلاع رسانی فعالیت‌های سازمان اوقاف و امورخیریه روش‌های مختلفی دارد، یکی از رویکردهای ما برای معرفی فعالیتها، اطلاع رسانی از طریق ارتباط با رسانه ها، گزارش به مسؤلان، نهادهای نظارتی و برپایی نمایشگاه است که در دوره های قبل که این نمایشگاه برگزار شد، شاهد بازخورد خوبی  بودیم، بر همین مبنا امسال برای دومین بار این نمایشگاه در هتل  ارم برگزار می شود و واقفین، مسؤلان بقاع، شرکت‌های  دانش بنیان و.. در این نمایشگاه حضور دارند و فعالیتهایشان را معرفی می کنند. معتقدیم عرضه فعالیت‌ها در نمایشگاه سرعت معرفی عملکرد را چند برابر می کند.
وی افزود: باتوجه به تنوع و گستردگی که در مجموعه موقوفات وجود دارد، لزوم به روزرسانی وقف و تطبیق با نیازهای روز و فناوری‌های نوین، فعالیت در عرصه اقتصادی در سال‌های اخیر در سازمان اوقاف و امور خیریه مورد توجه بوده است زیرا که از موضوعاتی که مقام معظم رهبری تاکید و مطرح نموده اند، تولید ملی بوده است و ما برای تحقق آن بکارگیری روش‌های دانش بنیان در فعالیت‌های اقتصادی و اقتصاد دریامحور و نیز موضوعات پزشکی را مورد توجه قرار داده ایم.
وی شعار چهارمین نمایشگاه دستاوردهای وقف را با عنوان «روایت پیشرفت» دانست و تصریح کرد: جامعه هدف این نمایشگاه  نخبگان و مسئولان هستند، و معرفی رویکردهای سازمان وقف،ایجاد امید و بسترسازی در مورد دانش بنیان ها،ایجاد تعامل میان خیرین،مردم و غرفه داران و نمایش توانمندسازی و بیان ایده ها از اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: در نمایشگاه قبلی ۲۷ غرفه و این دوره ۴۵ غرفه در این نمایشگاه حضور دارند، برپایی نشست های تخصصی با مشارکت شرکت‌های دانش بنیان، انعقاد تفاهم نامه با مناطق آزاد به منظور توسعه گردشگری مذهبی و گسترش فعالیتهای اقتصادی، امضای تفاهم نامه با پلیس راهور، حضور نمایندگان مجلس،نیروهای لشکری  در این نمایشگاه از جمله برنامه های این نمایشگاه است.
وی ادامه داد: افتتاحیه این نمایشگاه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز ۲۴ آذر برگزار می شود و رئیس بنیاد ملی نخبگان، وزیر علوم و وزیر جهاد کشاورزی از شرکت کنندگان در این نمایشگاه هستند.
حجت الاسلام عادل ساعت بازدید نمایشگاه را ساعت ۹صبح تا ۱۷ عصر از ۲۴  تا ۲۷ آذر نام برد و گفت: یکی از کارهای  مورد توجه در این نمایشگاه این بود که غرفه ها را به صورت تخصصی دسته بندی کردیم، موسسه های مجازی وقف از جمله یاوران وقف (تیمو)، پرتال فرهنگی راسخون از جمله موسسات مجازی این سازمان هستند که در این نمایشگاه حضور دارند.
وی با اشاره به فعالیت ۱۳۰۰ موقوفه درمانی در کشور، اظهار کرد: تعدادی از غرفه ها که در عرصه پزشکی تحول ایجاد کرده اند ،در این نمایشگاه حضور دارند، از جمله این مجموعه ها،مجموعه تپش و دانش سلامت کوثر از جمله مجموعه های فعال در عرصه پزشکی هستند که در این نمایشگاه حضور دارند، از طرفی شرکت‌های فعال کشاورزی و دامپروری که در عرصه وقف فعالیت دارند هم در این نمایشگاه به معرفی محصولاتشان می پردازند.
وی گفت: پروژه‌ای آبزی‌پروری هم در این نمایشگاه محصولاتش را عرضه می کنند، این پروژه های موفق توانسته اند در اشتغال، تنظیم سبد خانوار مؤثر باشد
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه ابراز کرد: معرفی حفظ عین نیت، بهره وری و اجرا در موقوفات و همکاری اوقاف با سازمان ثبت و اسناد و دیگر مجموعه ها و معرفی فعالیت‌های قرآنی، معرفی فعالیت های داشگاه علوم ومعارف لسلامی، بنیاد البرز، انتشارات اسوه نیز از دیگر فعالیت‌هایی است که در این نمایشگاه صورت می گیرد.
حجت‌الاسلام عادل در پایان ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه بتواند تأثیر مثبتی بر اذهان تصمیم‌گیران و ترویج فرهنگ وقف داشته باشد.