به گزارش گویای صنعت، «شهاب طلایی شکری» مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیا و بهرهبرداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی در نشست خبری سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایعدستی گفت: از سال ۹۶ براساس قانون حمایت از هنرمندان بحث صنایع دستی به صندوق احیا اضافه شد و تلاش کردیم با رویکرد همدلانهای که با معاونت صنایع دستی داریم برنامهریزیهایی برای این همکاری انجام شود.
او ادامه داد: از ابتدای سال در نمایشگاههای مختلف صنایع دستی چه در سطح ملی چه در هفته صنایع دستی در خرداد ماه و بعد از آن در استانهای مختلف رویکرد حمایتی که وظیفه صندوق بوده انجام شده و در این موضوع با هماهنگی کامل معاونت صنایع دستی امیدواریم کمک اجرایی به صنایع دستی انجام شود.
طلایی افزود: هنوز با گذشت ۸ سال از وضع ماده هشت قانون حمایت از استادکاران و فعالان صنایع دستی، منابع پیش بینی شده محقق نشده است. تعابیری که در موضوع اختصاص منابع به ما پیش بینی شده تعابیر مبهمی است و به عنوان نمونه بخشی از منابعی که باید برای انجام وظایفمان در صنایع دستی به ما تعلق بگیرد، بخشی از تسهیلات صندوق کارافرینی امید است که ابهام دارد و باید در دولت چهاردهم و مجلس جدید در قالب لایحه یا طرح ارائه شود و منابع صندوق را برای انجام تکالیفش در حوزه صنایع دستی محقق کنند و ما بتوانیم در آینده با منابعی که به صورت دقیق برای انجام وظایفمان پیش بینی می شود کارهایی را انجام دهیم.
او ادامه داد: علیرغم این از سایر منابعی که صندوق در اختیار داشته است، این حرکت را برای صنایع دستی آغاز کرده و منابع ما در آینده بیشتر خواهد شد. مجموعه دولت و حاکمیت برای صنایع دستی منابع زیادی تخصیص دادند اما این منابع غیر شفاف است و نیازمند این است که نظام تخصیصی که دولت به موضوع صنایع دستی میدهد انسجام بخشی شود و بتوانیم بر اساس اهدافی که داریم کارمان را انجام دهیم.
Monday, 23 December , 2024