وی به پرسش خبرنگار خبرگزاری مهر نیز پاسخ داد و گفت: دو دستگاه تراموا در مسیر تهران است و امیدواریم تا پایان سال به صورت آزمایشی در خطوط استفاده کنیم. این دو دستگاه چرخ لاستیکی با سیستم هوشمند خودران است که به خدمات رسانی به مردم کمک می کند و امکان خدمات رسانی بدون راننده را نیز دارد اما در مرحله اول این دو دستگاه در خیابان انقلاب و خیابان دماوند مورد استفاده قرار خواهد گرفت و اگر مرحله آزمایشی به سرانجام برسد، واردات انبوه آن نیز انجام خواهد شد.
استان تهران معین استان مازندران در مواقع بحرانی است
محمدخانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استان تهران معین استان مازندران در مواقع بحرانی است، یادآور شد: میزان پسماند وارد شده از ساری در بازه حداکثر ۱۰ روزه به تهران کمتر از نصف تولید پسماند پایتخت در روز است. یک وظیفه انسانی نیز وجود دارد. بخش قابل توجهی از پسماند تولید شده در شهرهای استان مازندران مربوط به گردشگران است که عمده این گردشگران نیز از تهران به مازندران سفر می کنند.
وی افزود: استان گلستان، شهر دماوند، دو شهر استان مازندران و شهر تهران بنابر وظیفه انسانی خود کمک کردند که شهر ساری دچار بحران زیست محیطی نشود؛ به طوری که زیرساخت های پسماند و محیط زیستی تهران نیز دچار مشکل نشود اما اینکه در دستگاه قضایی مطرح شده، اتفاق تلخی است. از تمام شهرهایی که به ساری کمک کردند، باید تقدیر کرد نه اینکه متهم شوند و یا حتی علیه آنها اعلام جرم شود.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران در رابطه با مدت زمان صدور پروانه در پایتخت نیز گفت: اتفاق بسیار مثبتی در این دوره در کاهش مدت زمان صدور پروانه افتاده و به ۲ ماه رسیده است؛ برای نمونه در منطقه ۹ رکورد حدود یک ماهه برای صدور پروانه را شاهد هستیم. اگر زمان را کاهش نمی دادیم طبیعتاً تعداد صدور پروانه ساختمان در مقطع یکساله این افزایش قابل توجه را پیدا نمی کرد.
نگارستان شهر به هاب برای استارتآپها و شرکتهای دانش بنیان تبدیل میشود
وی در پاسخ به دیگر پرسش خبرنگار روزنامه همشهری در رابطه با پروژه نگارستان شهر، اظهار کرد: آنچه در مورد اصحاب رسانه اتفاق خواهد افتاد در خانه روزنامه نگاران است که تا پایان ماه جاری به پاتوق خبرنگاران و عکاسان و اهالی رسانه تبدیل خواهد شد. نگارستان شهر به یک هاب برای استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان تبدیل می شود و به نوعی یک نمایشگاه دائمی خواهد بود. امروز هم شرکت هایی در این فضا فعالیت می کنند و به تدریج به یک فضای جدی برای فعالیت گروه های استارت آپی تبدیل می شود.
محمدخانی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد اجرای طرح من شهردارم نیز خاطرنشان کرد: این طرح راهبرد مدیریت شهری است و شهرداری خود را ملزم به اجرای آن می داند. ما هر سه سال شاهد این هستیم که رأی و نظرات مردم در نواحی و مناطق پایتخت در قانون بودجه لحاظ می شود. فاز اصلی طرح من شهردارم ۳ از ۱۰ آذرماه آغاز شده و مردم در محلات خود در مورد پروژه ها تصمیم می گیرند.
سخنگوی شهرداری تهران تأکید کرد: همین آراء در غالب بودجه سال ۱۴۰۴ به شورا ارائه خواهد شد. اعضای شورا با توجه به نگاه بلندی که به این مسئله دارند، همراهی حداکثری دارند و بر اساس قانون بودجه، شهرداری مکلف به اجرای پروژه های این طرح می شود. امسال بخش قابل توجهی از پروژه ها اجرایی شده و در برخی مناطق طرح ها به طور کامل به بهره برداری رسیده و پروژه های برخی مناطق نیز تا پایان بهمن ماه تکمیل خواهد شد.
شهرداری خود را مکلف به انجام تکالیف قانونی می داند
محمدخانی در ادامه این جلسه در رابطه با تکلیف شهرداری تهران در اختصاص ۲۰ درصد از فضای بوستان ها به مادران، یادآور شد: شهرداری هر تکلیف قانونی که مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان تأیید کرده، انجام می دهد و خود را موظف به اجرای تکلیف قانونی می داند. در ایجاد بوستان های بانوان اقدامات خوبی در سال های اخیر صورت گرفته و بوستان های مادر و کودک نیز ایجاد شده که البته فضای ایزوله ای نیست و تنها بخشی از بوستان ها در خدمت مادران و کودکان قرار گرفته تا به دور از آسیب های اجتماعی و مزاحمت ها، از فضای بوستان استفاده کنند.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ادامه داد: قانون و تکالیف به تازگی تصویب شده که باید بررسی و براساس آن اقدام کرد.
Tuesday, 7 January , 2025