به گزارش گویای صنعت، منوچهر حبیبی روز سهشنبه ۱۳ در حاشیه نشست با مدیرکل و معاونان ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه به بررسی ظرفیتهای استان در حوزههای ماموریتی این ادارهکل پرداخت.
استاندار کرمانشاه در حاشیه این نشست با بیان اینکه کرمانشاه نگین گردشگری کشور است، در گفتوگو با خبرنگار میراثآریا گفت: تنوع و تعدد ظرفیتهای گردشگری در سطح استان و آب و هوای چهارفصل و طبیعت بسیار زیبای آن این استان را به یک نگین ویژه گردشگری تبدیل کرده است.
او افزود: ساختار طبیعی و خدادادی کاملا فراهم است و به مدیریت ما بستگی دارد که از این ظرفیتهای ویژه برای رفاه و رونق مردم استان به بهترین شکل استفاده کنیم.
حبیبی تصریح کرد: در کنار ظرفیتهای خدادادی نزدیکی به عراق و داشتن مرز مشترک با این کشور موقعیت استان را منحصر به فرد کرده است که باید برای استفاده از این ظرفیت برنامه ریزی شود.
او در خصوص اولویتهای توسعه گردشگری استان اظهار کرد: به عنوان اولویت اول معرفی کامل و جامعی از ظرفیتهای گردشگری استان انجام شود.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در نگاه مردم کرمانشاه یک استان گردشگری است اما عمق ظرفیتهای گردشگری آن اطلاع کافی ندارند و باید این ضعف با معرفی قوی استان رفع شود.
او با بیان اینکه توجه به توسعه زیرساختهای گردشگری یکی دیگر از اولویتهای استان است، گفت: گردشگری زمانی برای استان بهره و ارزش افزوده میآورد که در استان برای یک مدت زمان مناسب ماندگار شود.
حبیبی تاکید کرد: باید مدت زمان ماندگاری گردشگران را به هر شیوهای در استان فراهم کنیم زیرا ماندگاری گردشگر با رونق اقتصادی استان بازار اصناف را تکان میدهد.
او بر لزوم احداث زیرساختهای گردشگری در همه حوزههای اقامتی، پذیرایی، تفریحی و … در استان تاکید کرد و اظهار کرد: ایجاد و سرمایهگذاری در حوزه گردشگری استان از توجیه اقتصادی زیادی برخوردار است و باید به سمت تسهیل گری و ارائه مشوقهای لازم برای افزایش حضور سرمایهگذاران در استان باشیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: سومین اولویت نحوه دسترسی آسان مردم به کرمانشاه است که باید با توجه به توسعه و رونق راههای استان، توسعه ریلی، افزایش پروازهای فرودگاهی، تقویت آژانسهای مسافرتی و … تسهیل شود.
او اظهار کرد: در حال حاضر از کشور عراق مسافران زیادی با هدف عمدتا توریسم سلامت وارد استان میشود که به سایر استانها میروند و ما میتوانیم از این ظرفیت به عنوان یک بارانداز مسافری برای استان استفاده کنیم.
حبیبی افزود: توسعه ارتباط با کشور عراق و افزایش تعاملات باید با هدف تبادل گردشگر و سرمایهگذار در حوزه گردشگری انجام شود.
استاندار کرمانشاه در خاتمه به ضرورت توجه به توسعه اقامتگاههای بومگردی تاکید کرد و گفت: حسن ایجاد اقامتگاههای بومگردی هزینه کم صرفه زیاد و برگشت زود سرمایه است و رونق این حوزه بخشی از حلقه مفقوده اقتصادی روستاها را فعال و به احیاء زندگی روستایی کمک میکند.
Friday, 10 January , 2025