به گزارش گویای صنعت، مهدی صالح علمی در چهارمین نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف با شعار «روایت پیشرفت» که در محل هتل ارم برگزار شده اظهار کرد: فعالیت شرکت کاشی سنتی گوهرشاد از سال ۱۳۴۵ با همکاری سه موقوفه گوهرشاد، عبدالله رضوی و فرامرزخان در مشهد آغاز و در سال ۱۳۶۱ اولین کارگاههای کاشیپزی در کنار دفتر شرکت شروع به کار کرد؛ همچنین در سال ۱۳۷۲ با دریافت پروانه بهرهبرداری اولین خط تولید کاشی سنتی در شهرک صنعتی توس در روستای ناظریه احداث شد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت شرکت از ۱۰ تا ۱۲ پرسنل در سال ۱۳۴۵ شروع و تاکنون به حدود ۷۰ نفر افزایش پیدا کرده ادامه داد: بالغ بر ۵۰۰ نفر صورت غیرمستقیم با شرکت همکاری دارند؛ شرکت در سال ۱۳۹۰ ایزو ۹۰۰۱ و گواهیهای تایید آزمایشگاه برای کاشیهای نره معقلی و کاشیهای حجیمی را دریافت کردیم.
مدیر بازرگانی شرکت کاشی سنتی گوهرشاد تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ با وارد کردن یک دستگاه واترجت پنج محوره زیرساخت کارخانه را توسعه و محصولات جدید را با استفاده از دستگاه واترجرت تولید میکنیم؛ در حال مذاکره با ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه هستیم تا خط تولید آجر لعابدار را از اوایل سال آینده راهاندازی و به توسعه زیرساختها ادامه دهیم.
صالح علمی خبر داد: برنامهریزی شده تا کارگاه کاشیپزی هفت رنگ شرکت را دو برابر و تولید کاشیهای نره را از ۱۵۰ هزار قالب در سال به ۲۵۰ هزار قالب افزایش دهیم.
وی با اشاره به ورود یک دستگاه پرس جدید به خط تولید از اوایل دی ماه سال جاری بیان کرد: با این دستگاه جدید ظرفیت تولید کاشی حجمی تقریباً یک و نیم برابر میشود؛ از سال ۱۳۷۱ تاکنون به ۴۰ کشور صادرات داشته و برای همه کشورهای حوزه خلیج فارس کاشیکاری سنتی انجام دادیم.
مدیر بازرگانی شرکت کاشی سنتی گوهرشاد با اشاره به اینکه کشورهای کویت، بحرین، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر و عراق عمده بازار هدف شرکت برای صادرات بوده افزود: هم اکنون پروژههای مختلف در حله عراق، کویت و ماتمکده بحرین در حال انجام است؛ با توجه به سرعت تغییرات و تحولات در جهان صنعتی به حرکت شرکتها به سمت تکنولوژیهای نوین نیاز مبرم داریم.
صالح علمی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری اوقاف در صنعت و تکنولوژی به توسعه زیرساختهای کشور کمک میکند، یادآور شد: در کارخانه از چندین پنل خورشیدی برای تأمین انرژی استفاده میکنیم؛ همچنین موفق به دریافت گواهیهای سرتیفیکیت از چندین کشور مختلف شدیم که همه در راستای استفاده از دانش نوین بود.
گفتنی است، این نمایشگاه از ۲۴ آذرماه با حضور حسین افشین معاون علمی رئیسجمهور، حجتالاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجتالاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، برخی ادارات کل اوقاف و امور خیریه استانها، بنیاد علمی البرز، دانشگاه علوم معارف و همچنین شرکتهای دانشبنیان آغاز به کار کرد؛ این نمایشگاه تا روز سهشنبه ۲۷ آذر ماه ادامه دارد؛ همه علاقمندان میتوانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ برای بازدید از این نمایشگاه به هتل ارم مراجعه کنند.
کاشی گوهرشاد به ۴۰ کشور صادرات داشته/ کاشیکاری سنتی برای همه کشورهای حوزه خلیج فارس
پرینتمدیر بازرگانی شرکت کاشی سنتی گوهرشاد گفت: از سال ۱۳۷۱ تاکنون به ۴۰ کشور صادرات داشته و برای همه کشورهای حوزه خلیج فارس کاشیکاری سنتی انجام دادیم.
https://gooyayesanat.ir/?p=79692
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Sunday, 22 December , 2024