به گزارش گویای صنعت به نقل ازروابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، علی رسولیان با بیان این مطلب در نشست بررسی آخرین وضعیت برنامههای تأمین آب پایدار برای شهرکها و نواحی صنعتی که با حضور مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها بهصورت ارتباط تصویری برخط برگزار شد، افزود: پساب شهری پایدارترین منبع برای تأمین آب بخش صنعت و معدن و شهرکها و نواحی صنعتی است که مسائل اجتماعی کمتری را نیز به دنبال دارد و باید بهصورت ویژه در دستور کار قرار داده شود.
وی اضافه کرد: در سال جاری با همکاری وزارت نیرو برای افزایش تخصیص پساب تصفیه خانههای فاضلاب شهری به میزان ۱۰۰۰ لیتر بر ثانیه برنامه ریزی کردهایم که در جهت کمک به حل بخشی از کسری آب مورد نیاز در شهرکها و نواحی صنعتی، باید در انجام فعالیتهای لازم برای تصفیه تکمیلی و انتقال آنها به مناطق هدف، تسریع شود.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: با تحقق شاخصهای مصوب ابلاغی و پیگیریهای به عمل آمده، طی ۱۰ ماه سال جاری در مجموع ۷۰۰ لیتر بر ثانیه (معادل ۷۰ درصد شاخص مصوب) به ظرفیت پساب شهری تخصیص یافته به شهرکها و نواحی صنعتی استانها اضافه شده است.
رسولیان خاطرنشان کرد: بر این مبنا با توجه به تخصیصهای اخذ شده در سال قبل، مجموع ظرفیت پساب شهری اختصاص یافته به منظور تأمین بخشی از کسری آب مورد نیاز شهرکها و نواحی صنعتی به ۱۹۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.
وی یادآور شد: در ۱۰ ماهه سال جاری به منظور تحقق شاخصهای مصوب مربوطه، عملیات اجرایی انتقال ۴۰۰ لیتر بر ثانیه پساب شهری از تخصیصهای اخذ شده در این زمینه به شهرکها و نواحی صنعتی مربوطه پیگیری شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: همچنین با مجموع فعالیتهای انجام شده در زمینه اجرای پروژههای بازچرخانی و استفاده مجدد از پساب خروجی تصفیه شده تصفیه خانههای فاضلاب شهرکها و نواحی صنعتی و اجرای ۷۶ سامانه استفاده مجدد از پساب، ظرفیت بازچرخانی پساب از ۳۵۰۰۰ مترمکعب در روز در پایان سال ۱۴۰۰ به ۵۹۰۰۰ مترمکعب در روز افزایش پیدا کرده است.
در این نشست، “فتحعلی محمدزاده” معاون فنی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، آخرین وضعیت برنامههای تأمین آب پایدار از پساب برای شهرکها و نواحی صنعتی کشور و میزان تحقق این برنامه در سال جاری را تشریح کرد و در ادامه، مدیران عامل شرکت شهرکهای صنعتی استانها عملکرد خود در ۱۰ ماهه سال جاری در این زمینه را ارائه کردند.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۴۰ ناحیه صنعتی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۵ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۱۰۰ هزار و ۵۸ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۸۸۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۷۰ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۹۸ هزار و ۵۹۵ نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.
Saturday, 23 November , 2024