اولین جلسه شورای اداری شهرستان ری به ریاست مهدی باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و باحضور رؤسای ادارات و دستگاه های اجرایی در سالن اجتماعات مجتمع فاطمه الزهرا «س» شهرری برگزار شد.

به گزارش گویای صنعت، اولین جلسه شورای اداری شهرستان ری به ریاست مهدی باب الحوائجی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری و باحضور رؤسای ادارات و دستگاه های اجرایی در سالن اجتماعات مجتمع فاطمه الزهرا «س» شهرری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین شاهچراغی امام جمعه شهرری، حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر تولیت آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی علیه السلام، یزدیخواه نماینده مجلس شورای اسلامی، شربیانی رئیس شورای اسلامی شهرستان ری، معاونین و مشاورین فرمانداری ویژه شهرستان ری، بخشداران، شهرداران، دهیاران، فرماندهان نظامی و انتظامی، اعضای شوراهای اسلامی شهرها و بخش های تابعه، رؤسای ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان ری از حاضرین در این نشست بودند.

فرماندار ویژه شهرستان ری در سخنانی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای توسعه شهرستان ری اظهار داشت: مبالغ ارزش‌ افزوده در کمیته برنامه‌ریزی تعیین تکلیف می‌شود، اما تمامی اقدامات آن بر مبنای روند و روال مشخصی است که در اختیار فرماندار است.

وی با اشاره به اینکه پروژه‌هایی که می‌بایست از محل ارزش افزوده تأمین شود اجرایی خواهد شد، افزود: نحوه هزینه کرد ارزش‌افزوده اولویت‌بندی می‌شود و بر اساس تعاریف و حساسیت‌ها هزینه خواهد شد.

فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه گفت: پروژه کمربندی قلعه‌نو از محل ارزش‌افزوده به میزان ۱۰۰ میلیارد تومان تأمین اعتبار شده و اجرای آن جزو تعهدات فرمانداری ویژه شهرستان ری است و باید پیمانکار آن مشخص و فرآیند و روند اجرا را طی کند.

باب‌الحوائجی تصریح کرد: مدیران ادارات پروژه‌های خود را اولویت‌بندی و در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان پیشنهاد دهند، پس از تصمیم‌گیری بر اساس نیاز و اولویت مردم به مصلحت شهرستان اجرایی می‌شود.

وی با تأکید بر عملکرد مدیران در چارچوب قانون ابراز داشت: مدیران را در انجام امور مدیریتی به تقوا و رعایت بایدها و نبایدها دعوت می‌کنم، باید تلاش کنیم تا کارها تنها به خاطر رضای خدا انجام شود.

معاون استاندار تهران با بیان اینکه تغییرات و اصلاحاتی باید در روند مدیریت‌های مختلف ری انجام شود، افزود: در شهرستان ری ساختارها و رفتارها باید تغییر کند و نیز اتحاد، انسجام، برادری و تعاملات و اقتدار مدیریتی باید اجرایی شود تا شهرستان ری در تراز واقعی خود قرار گیرد.

رئیس شورای اداری شهرستان ری ادامه داد: رفتارهای مدیریتی و ساختارهای اجرایی در شهرستان ری باید بر اساس قانون دگرگون شود و باید دانش و آگاهی خود را ارتقا دهیم زیرا که موجب عزت، صیانت و اقتدار مدیران می‌شود اما در برخی مدیران از این منظر ضعف‌های وجود دارد.

باب‌الحوائجی در ادامه اظهار داشت: مدیران در جهت به‌روزرسانی و تغییر خود باید اقدام کنند زیرا که قوانین، آئین‌ نامه‌ها و بخشنامه‌ها روز به‌ روز در حال تغییر است و باید مدیران برای افزایش و ارتقای دانش و اطلاعات برنامه‌ریزی لازم را ارائه دهند.

وی با اشاره به قانون اختیارات فرمانداران افزود: مدیران شهرستان، موظف و مکلف‌اند که در راستای فرماندار و اداره شهرستان حرکت کنند، زیرا که بر اساس ماده ۸ قانون، روسای ادارات یا بالاترین مقامات اداری در شهرستان با هماهنگی فرماندار منصوب می‌شوند که این هماهنگی بر اساس سلامت در کار و انجام وظایف محوله است.

فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه با گلایه از بی‌برنامگی شدید در سطح‌ شهرستان گفت: مدیری مقتدر است که از قوانین و مقررات اطلاع داشته باشد و باید خدمتگزاری به مردم در رأس امور مدیران باشد.

باب‌الحوائجی با گلایه از ترک زودهنگام یا عدم حضور برخی مدیران در شورای اداری ابراز داشت: شورای اداری مهمترین برنامه سطح شهرستانی است که خط و مشی‌ها و تدابیر مدیریتی در آن رقم می‌خورد لذا همه مدیران باید در آن شرکت کنند و در این راستا بی‌برنامگی مدیران را برنمی‌تابیم.

وی با اشاره به تشدید بازرسی از ادارات و نظارت بر خدمات رسانی به مردم بیان کرد: نظارت‌ها باید افزایش یابد و با پیگیری و نظارت باید از بار مضاعفی که بر دوش مردم است بکاهیم لذا در این راستا گروه‌های بازرسی تشکیل‌شده و تاکنون از ۶ اداره بازرسی شده است.

معاون استاندار تهران در پایان با اشاره به اینکه شهرداری منطقه ۲۰ باید به‌ شهرداری ویژه ارتقا یابد، خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها باید مسئولی برای پیگیری مصوبات و نامه‌ها داشته باشند، جلسات باید کارآمد و دارای خروجی باشد و اقدامات انجام شده را نیز به مردم اعلام کنید.