به گزارش گویای صنعت، فائزه اسکندری، دبیر هیئت داوران بنیاد ملی _ مردمی نهضت پیشرفت بانوان در پانزدهمین جشنواره فیلم عمار در حاشیه اختتامیه این جشنواره با اشاره به شاخص هایی که برای انتخاب آثار برتر در این دوره از جشنواره در بخش بانوی اثرگذار در نظر گرفته شده بود، گفت: در انتخاب آثار برتر بنا بر تاکید رئیس بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان این نکته را در نظر داشتیم که ما می خواهیم از منظر و تمرکز حوزه زن و خانواده به آثار نگاه کنیم و مورد ارزیابی قرار دهیم، بنابراین باید بر اساس یکسری شاخص ها و مولفه هایی این اتفاق می افتاد. درواقع بخش اعظم و اولویت کار ما این بود که کیفیت را در نظر بگیریم و ایده آثار هنری در بحث زن و خانواده، ارتباط نزدیکی با نقطه تمرکز ما داشت و همچنین شاخص هایی داشتیم در زمینه سبک زندگی و اینکه چه مقدار کرامت خانواده و شخصیت زن مورد توجه قرار گرفته و اینکه زن را به عنوان موضوع، مخاطب یا کنشگر در نظر بگیریم همواره مد نظر بوده است.
وی اظهار کرد: در هیئت داوران در خدمت خانم وفا طرفه بودیم که کارگردان و بازیگر تئاتر و تلویزیون و صاحب جوایز متعدد از جشنواره های ملی و بین المللی هستند و همچنین آقای اکبر حر به عنوان کارشناس و ناظر صدا و سیما در این زمینه همکاری داشتند.
اسکندری عنوان کرد: ما در این جشنواره در نظر داشتیم از ایده اصلی آثار هنری که در حوزه زن و خانواده است، حمایت کنیم و در اولویت قرار دهیم، اما در کنارش به این توجه داشتیم که هم فرم و هم محتوای آثار هنری مورد بررسی قرار گیرد. در فیلم های کوتاه، مستند یا بخش های مختلفی که آثار ارائه شده بود نیز وجهه فرمی و محتوایی مد نظر قرار داشت.
وی افزود: در وجهه فرمی اگر ویژگی های هنری اثر به استاندارد معقول می رسید برای ما کفایت می کرد، اما در حوزه کیفیت آثار که بخشی از آن مربوط به محتوا می شود برای ما اهمیت داشت و راهبردی و موثر بودن ایده اصلی داستان و بازنمایی سبک زندگی دینی، مقابله با فرهنگ غربی، بازنمایی انقلاب اسلامی و تقویت نهاد خانواده با توجه به اینکه به عنوان حلقه میانی در کنشگری عرصه زن و خانواده آثار را بررسی می کردیم یکی از شاخص هایی بود که مد نظر داشتیم. همچنین رابطه میان همسران، نگاه به خانه داری و ترویج ساده زیستی (با توجه به اینکه آنچه در شبکه خانگی می بینیم یک لایف استایل کاملا غربی و زندگی لاکچری را به نمایش می گذارند) از موضوعات دیگری بود که مد نظر قرار داشت.
دبیر هیئت داوران بنیاد ملی _ مردمی نهضت پیشرفت بانوان در پانزدهمین جشنواره فیلم عمار اظهار کرد: در ارزیابی آثار، تصویری که از مردم ایران ارائه شده به عنوان اینکه بتوانیم شأن و کرامت ملیت ایرانی را حفظ کنیم اهمیت داشت و توصیه به مقاومت و حل مسائلی که در خانواده با آن روبرو هستیم، مطالبه عدالت، ترویج عفاف و حیا و مطالبه حقوق مستضعفان شاخص های دیگری بود که مد نظر داشتیم.
وی تصریح کرد: تقویت هویت ملی و توصیه به پیشرفت زنان از نقاط برجسته و حائز اهمیت بود با توجه به اینکه از منظر بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان آثار را بررسی می کردیم، پیشرفت و تحول وضعیت فعلی بانوان برای ما اهمیت داشت. همچنین عدم ترویج فرهنگ غربی، عدم تضعیف نقش زن در خانه، عدم تجملگرایی، عدم توصیه به طلاق و تجرد و عدم توصیه به مهاجرت که از مسائل میدانی است که با آن مواجه هستیم و همچنین خلاقیت و نوآوری و جذابیت محتوایی در اثر، شاخص هایی بود که مد نظر داشتیم تا ارزیابی صحیحی از آثار داشته باشیم.
تجلیل از آثار هنری با ایده اصلی «زن و خانواده» در پانزدهمین جشنواره فیلم عمار
پرینتدبیر هیئت داوران بنیاد ملی _ مردمی نهضت پیشرفت بانوان در پانزدهمین جشنواره فیلم عمار گفت: در این جشنواره در نظر داشتیم از ایده اصلی آثار هنری که در حوزه زن و خانواده است، حمایت کنیم و در اولویت قرار دهیم، اما در کنارش به این توجه داشتیم که هم فرم و هم محتوای آثار هنری مورد بررسی قرار گیرد.
https://gooyayesanat.ir/?p=80052
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Tuesday, 7 January , 2025